Whitelip.se är en hemsida som vi skapade för att kunna erbjuda ett brett och spännande sortiment av all white niktotinpåsar till bra priser. Vi på Whitelip tyckte att det saknades en sida som hade allt från det billigaste till det dyraste, samt det starkaste och svagaste. Vi kände att de stora återförsäljarna idag enbart lägger fokus på de redan stora och populära produkter vilket vi inte kände väckte något intresse hos oss eller andra konsumenter. Det vi vill göra är att erbjuda unika och speciella varor som kan få våra kunder att testa nya smaker och sorter för att hitta nya favoriter och spännande smaker. Vi bygger konstant på vårat sortiment för att kunna erbjuda något för alla. 

Väkommen till Whitelip!

 

Vilka är vi?

Daniel har sedan länge haft en passion för snus och jobbat med både online- och butiksförsäljning av nikotinprodukter. Daniels favorit på hemsidan är 77 Cola & Vanilla 20mg. Daniel sköter utvecklingen av hemsidan, marknadsföring samt packar ordrar när det behövs.

Daniel Holgersson

Verkställande direktör

Kontakta Daniel på daniel@whitelip.se
Profilbild

Albin har hand om kontakt med kunder och företag samt packar ordrar vid behov. Albin har tidigare jobbat på Swedish Match snusfabrik i Göteborg och har ett stort intresse för nikotinpåsar. Favoritmärket just nu är  Klint och KLINT Fresh Lime ligger högst upp på smaklistan. 

Albin Dahlin

Vice verkställande direktör

Kontakta Albin på albin@whitelip.se

Whitelip har sitt säte i Göteborg och lagerhållning samt orderhantering sker ifrån västra Göteborg. Vi försöker ständigt göra hemsida och sortiment bättre och uppskattar all feedback från våra kunder. Kontakta gärna oss om du har några synpunkter eller ideer på produkter du skulle vilja se i sortimentet. 

0
    0
    Din Kundvagn
    Din kundvagn är tomTill Alla Produkter